El ball dels vampirs

Després d’unes setmanes de treball intens i esgotador… i amb algunes sorpreses que comentaré en propers posts, ací estic de nou, amb una nova entrega de la sèrie 3Vampirs que apareixerà en el pròxim número de la revista Camacuc (que, per cert, estrena Facebook). Influències de tot tipus en aquestes pàgines, des de Sheridan Le Fanu a Los del Río, passant per Roman Polanski (no és el que penseu… que són per a xiquets!) i amb homenatge a l’Expressionisme alemany de regal. Sols falta Duchamp fent pipí! En fi… espere que vos agraden! Allons-y!

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: